Welkom op de website van Verkeersschool Piramide

Op zoek naar een goede professionele en leuke verkeersschool in Amsterdam?
Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Op een vakkundige en professionele manier word je bij ons opgeleid tot een goede en geslaagde verkeersdeelnemer.

Verkeersschool Piramide biedt U rijlessen in een comfortabele en rustige sfeer. We zijn van mening dat het behalen van je rijbewijs een leuke ervaring moet zijn!

Onze instructrice Hanan is niet alleen ‘instructrice’, maar ook als het ware een coach. Die je niet alleen maar zegt: “wat je moet doen en hoe dat moet”, maar samen met jou er vooral ervoor zorgt dat je het ook ‘begrijpt’, ‘ziet’ en ‘aanvoelt’.

Buiten de standaard verkeersopleidingen begeleiden wij ook vrouwen die heel lang niet meer hebben gereden of faalangst hebben. Ben je in het bezit van een rijbewijs en wil je zelf weer aan het stuur? Laat ons je helpen om snel weer op een verantwoorde manier aan het verkeer deel te kunnen nemen, zonder stress en/of angst. Het is een kwestie van zien, voelen en ervaren.

De wiwar van pakketten en aanbiedingen beu?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben gekozen voor een duidelijke en eenvoudige opzet van de tarieven.

 

Autorijlessen

Als je wilt slagen voor je rijbewijs B zit je bij ons aan het juiste adres.

Nadat je de vrijblijvende proefles hebt gehad kan je starten met je instructeur om zo snel mogelijk te slagen voor je rijbewijs. Wij helpen je niet alleen om te slagen voor je rijbewijs, maar ook te leren rijden op een veilige en zelfstandige manier.

Waarom een proefrijles 

Omdat een proefrijles een voorbereiding is op je rijlessen en hiermee bepaal je of onze verkeersschool bij je past! Na de proefrijles kun je samen met je instructeur kijken welke rijopleiding het beste bij jou past. 

Benieuwd wat je in een lesauto allemaal kunt leren? En hoe het voelt om achter het stuur te zitten?  Vraag dan nu de proefrijles aan en maak vrijblijvend kennis met onze verkeersschool. 

Wat kost mijn rijbewijs en welke rijlespakket past bij? 

Dat zijn allemaal vragen die je graag beantwoord wilt hebben. Na de proefrijles weet je ongeveer hoeveel rijlessen je nodig hebt en we bepalen samen welke rijopleiding je gaat volgen.